The MLP Arena

Site Information => Sigs & Site Support => Topic started by: LittleSpiffy on October 20, 2013, 10:14:46 AM

Title: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: LittleSpiffy on October 20, 2013, 10:14:46 AM
Okay, I did something...but I don't know what!

All the links on the left side that I am used to seeing are gone.

Help? :blush:
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: SourdoughStomper on October 20, 2013, 01:07:30 PM
Click the visitors can't see pics , please register or login
 button in the upper right-hand area. :)
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: LittleSpiffy on October 21, 2013, 09:00:07 AM
Oh my goodness, XD

Thanks, Romper (pffft...hahahaha) <3
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: SourdoughStomper on October 21, 2013, 11:32:04 AM
You're welcome! :lol:
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Marigold on December 12, 2013, 02:29:51 PM
Hmm, is something up with the site?  I am getting this problem but I can't find the box to click.
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: lonewolf on December 12, 2013, 02:37:17 PM
Not working for me either, and I don't see the box to click.
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Baby Mischief on December 12, 2013, 02:37:54 PM
I am having the same problem! :(
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Marigold on December 12, 2013, 02:40:05 PM
Okay if it is a few of us it might be a server or maintenance thing going on.  I bet if we sit tight it will be fixed.  I was getting a weird message for a bit too so I think it is not us.
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Aednatia on December 12, 2013, 02:42:35 PM
same here, so waiting it is..
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Baby Mischief on December 12, 2013, 02:44:31 PM
Ok, perfect reason to go to bed then! :biggrin:
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Rainsong on December 12, 2013, 03:14:16 PM
Same issues here... no box, missing links....
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Lollipop on December 12, 2013, 03:19:01 PM
Hmmmm....Same problem no box to click ... must be site playing up :P
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: foalpatrol on December 12, 2013, 03:22:02 PM
Same for me, but I kind of like it this way.  Looks much cleaner.
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: kezrob23 on December 12, 2013, 03:23:33 PM
And no greeting at the top if the screen... Wondered why the page looked bare!!
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: foalpatrol on December 12, 2013, 03:24:04 PM
Also, the info by my avatar looks different.  My location is missing.

How will I know where I am!?  :shocked:
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: MaronaPossessed on December 12, 2013, 03:35:54 PM
IT'S ALL YOUR FAULT SPIFFY! LOOK WHAT YOU DID!

Eh?! What? N-no of course I'm not trying to hide that I did it...hey I didn't do it!

I'm kidding around Spiffy. Same thing with me :X
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Mirnyj on December 12, 2013, 03:39:05 PM
A glitch came and ATE THE SHOUT BOX!!! :dragon: My night is ruined!  :cloud:
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Sprinkles on December 12, 2013, 03:41:23 PM
I'm having this problem as well :( The entire left side panel is gone! And the home page is completely different.
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Kiwi on December 12, 2013, 04:40:02 PM
I have no idea what is going on - all I can guess is a server upgrade that has caused somethings to go to default.... we're looking into it.
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Sugar on December 12, 2013, 04:41:40 PM
Oh, whew... glad to know it's only a server thing.  I thought I'd done something to have some privileges revoked or something. :sheepish:
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: sd_dreamcrystal on December 12, 2013, 04:55:52 PM
Yep that sidebar thing is missing for me too. Hope it gets fixed
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Dorothy Rose on December 12, 2013, 04:57:26 PM
Oh my goodness!  I've been searching ALL OVER the site for a couple of hours, even reset my browsing history, everything, thinking I must've clicked a setting somewhere (still a bit new).  I was starting to wonder if I had imagined those links.  Ha!  So glad to see I'm not crazy after all.  Will wait patiently for their return.  They ARE returning, aren't they?!!!  ;)  Whatever has caused it seems to have affected whether we can give/see feedback, which was the real reason I was starting to freak out.
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: suelovesmlp on December 12, 2013, 05:07:35 PM
Also, the info by my avatar looks different.  My location is missing.

How will I know where I am!?  :shocked:

lol!! You are now in ponyville!
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: achab1984 on December 12, 2013, 05:32:38 PM
I have the same thing!

I was also worried that I hit something or did something in my account.

No worries we still have the page and that is all good :)
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Kiwi on December 12, 2013, 05:35:10 PM
We are looking into it. Things will be resolved as we can, but it may take some time.
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Sunshine on December 12, 2013, 06:08:49 PM
Not working for me either, and I don't see the box to click.

I'm on this boat too :) But, I'm not complaining, I just also thought I did something wrong, hahah ;)
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Winter Bones on December 12, 2013, 06:13:52 PM
Same here, shoutbox is missing too. Here I was thinking it was my new fangled OS being weird after upgrading from my old one.
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: melipuffles on December 12, 2013, 06:21:43 PM
Well, I'm sure glad it's not just me.
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: sparkleset80 on December 12, 2013, 07:06:04 PM
Not working for me either, and I don't see the box to click.

I'm on this boat too :) But, I'm not complaining, I just also thought I did something wrong, hahah ;)

Haha! Me too! I was like oh what did I do now??
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Shiromisa on December 12, 2013, 07:28:11 PM
Huh, I'd assumed it was some kind of weird mobile site glitch, since I've been at work all day and reading on my phone.
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: TexasGal on December 12, 2013, 07:56:08 PM
Not working for me either, and I don't see the box to click.

I'm on this boat too :) But, I'm not complaining, I just also thought I did something wrong, hahah ;)

OMG so I'm not lost?  *clings to Sunny*  I thought I'd done something to anger the Pony Gods, and they took away my CBox privileges.  this is all because I'm not rerooting my Army Swap custom like I should be, isn't it?
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: invaderhorizongreen on December 12, 2013, 09:16:10 PM
I have no shout box as well and nothing to click, I do hope all will be fixed soon.
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Twilight Pink on December 12, 2013, 09:26:24 PM
I'm gonna post here because its happening to me also :P
1. No greeting ( am I secretly banned?  :blink: )
2. Noticed the side links missing (wondered why everything looked wider :s)
3. Now just noticed location missing

Thought it was my boyfriend's computer, or cache, or something... :hmm:
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: LordBlumiere on December 12, 2013, 09:57:51 PM
It seems to be fixed now!!
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: SourdoughStomper on December 12, 2013, 10:02:50 PM
Hey guys! I think I know what happened. I told Chief and his crew to please, please finally fix the site so I can install forum add-ons again. I hadn't been able to since the URL move back to mlparena.com. They must have did it while I was out of town! :faint: :ack: :freak:

The forum software is updated again, but somehow all the add-ons I had already installed long ago became uninstalled. Like the shoutbox, the Rules link, the greetings and all those fun and useful things we take for granted. It was quite a shock to see when I got back to my computer finally and wondered, "hey! Who broked the Arena?!" :freak:

But then I figured it out and we're good to go again. I'm sorry the timing was lousy and you were shoutbox-less for all those hours. *gives out free grain-free chocolate chip cookies to everyone* :cookie:

And I don't mind admitting that my anti-spambot add-ons must have really been super useful because now I see that 70+ spambots applied in my absence! :ack: *gets ready to give them the boot*
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: MikeysGrrrl on December 13, 2013, 05:08:57 AM
Yay the sidebar is back :)

Um, I noticed that photobucket isn't on the reply screen anymore, is that a permanent change?
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Marigold on December 13, 2013, 06:17:24 AM
Oh!  I hope that photobucket will be added back on!  I really use it a lot.

SDS, thank you for fixing everything for us! 
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: SourdoughStomper on December 13, 2013, 06:37:57 AM
Oh!  I hope that photobucket will be added back on!  I really use it a lot.

SDS, thank you for fixing everything for us! 

You're welcome. :D

Oh dear. The photobucket add-on is still loaded into the Arena but there's no "install" button for me to click. :( And it looks like the person who made it originally doesn't have it anymore. Here's what it says when I go to where it was: http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=2945

Sorry folks, I think that function is gone. :( However, I'll keep an eye open for alternatives. :)
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: MikeysGrrrl on December 13, 2013, 06:59:28 AM
Oh!  I hope that photobucket will be added back on!  I really use it a lot.

SDS, thank you for fixing everything for us! 

You're welcome. :D

Oh dear. The photobucket add-on is still loaded into the Arena but there's no "install" button for me to click. :( And it looks like the person who made it originally doesn't have it anymore. Here's what it says when I go to where it was: http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=2945

Sorry folks, I think that function is gone. :( However, I'll keep an eye open for alternatives. :)

Oh no :huh: well, at least everything else is working :) Thank you SDS :hug:
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: SourdoughStomper on December 13, 2013, 07:02:29 AM
Oh hey! I found a copy of it on my hard drive! :party: I don't know how it's there, but I'll take it. Even though it says it "failed" during installation, it still seems to work. Can anyone else confirm?
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: MikeysGrrrl on December 13, 2013, 07:03:39 AM
You fixed it! WooHoo! Thank you :cheer:
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Marigold on December 13, 2013, 08:28:55 AM
You did fix it!  You are amazing and made of magic!  Thank you!
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Mirnyj on December 16, 2013, 10:22:07 AM
It's looking all wonky again.  :cry:
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: SourdoughStomper on December 16, 2013, 01:48:50 PM
It is? It looks normal to me, at least in the shine theme. Is your little grey button visitors can't see pics , please register or login
 the problem? Maybe click it?
Title: Re: Okay, What Did I Do? Missing All the Links on the Left!
Post by: Mirnyj on December 17, 2013, 05:36:45 AM
Thanks Stomper, I got my side bar back! :cheer: Never even noticed that little grey box before, let alone clicked it!  :blink:
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal