The MLP Arena

Site Information => Sigs & Site Support => Topic started by: lonewolf on February 01, 2021, 11:50:53 PM

Title: having some trouble with the site
Post by: lonewolf on February 01, 2021, 11:50:53 PM
So I just tried voting on a poll and got this message:

Session verification failed. Please try logging out and back in again, and then try again.

Then I tried going to subforums by clicking the link in the navigation bar, and it said "file not found" on all of them, yet clicking the  links on the forum homepage worked.
Title: Re: having some trouble with the site
Post by: otocolobus_manul on February 02, 2021, 12:20:28 AM
I keep getting "file not found" when I try to click on boards or topics.
Title: Re: having some trouble with the site
Post by: skig on February 02, 2021, 01:06:25 AM
I'm having the same problem. I tried to logout, but nothing happens.
Title: Re: having some trouble with the site
Post by: IceCrystal02 on February 02, 2021, 01:31:07 AM
Me too, I'm trying to reply to a message, but I always get the error "Your session timed out while posting. Please try to re-submit your message.". I  now need to save the message in word or so and try again tomorrow.  :(
Title: Re: having some trouble with the site
Post by: Loa on February 02, 2021, 01:46:49 AM
We had this issue last week and should have resolved it?

Post Merge: February 02, 2021, 01:47:37 AM

OMG I JUST REMEMBERED

We're having a server sweep/clean at the moment!
Title: Re: having some trouble with the site
Post by: PinkieLopBun on February 03, 2021, 01:12:13 AM
We're having a server sweep/clean at the moment!
Is that why I haven’t been getting e-mail notifications?
Title: Re: having some trouble with the site
Post by: Loa on February 03, 2021, 02:11:12 AM
Yep!
Title: Re: having some trouble with the site
Post by: Ponyfan on February 06, 2021, 06:08:10 PM
I'm having trouble logging on through Safari on my phone but I'm able to log in on my desktop browser (Edge)  without problems. 


Ponyfan
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal